MUZEUL JUDETEAN TELEORMAN
MUZEUL JUDETEAN TELEORMAN
SCOALA DE VARA
2017

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, organizează în perioada 28-31 august a.c. a IV-a ediție a proiectului educațional „Școala de vară”. Proiectul se adresează elevilor din ciclul primar și gimnazial și va cuprinde o serie de patru ateliere, derulate de către specialiști de la Muzeul Județean Teleorman: „Să țesem frumos”, „Trusă de cusut pentru călătorii”, „Culori pe sticlă” și „Împletituri din fibre vegetale”.

Înscrierile se fac în perioada 1-10 august la sediul Muzeului Județean Teleorman, din Alexandria, str. 1848, nr.1 (secretariat). Cererile se găsesc la secretariatul instituției sau se pot descărca de pe pagina web www.muzeulteleorman.ro, secțiunea „Școala de vară”. Numărul de locuri pentru fiecare atelier este limitat la 15 participanți, iar pentru derularea unui atelier este nevoie de minim 5 participanți. Durata de desfășurare este estimată la 2 ore, aceasta putându-se extinde cu până la 1/2 oră. În taxa de participare este inclusă, pentru cei care doresc, și vizitarea muzeului.

Menționăm că taxa de participare pentru un atelier este de 10 lei/ elev și va fi achitată în ziua participării propriu-zise la atelier, la casieria instituției.

 

I M P O R T A N T !

 

Datorită atingerii numărului maxim de elevi înscriși la ateliere noastre se sistează înscrierile.

Mulțumim pentru înțelegere și vă promitem că la următoarea ediție a „Școlii de vară” vom căuta soluții pentru a da șansa unui număr mai mare de elevi să participe.